琴书 发表于 2008-11-4 22:31

抽烟猫 发表于 2008-11-4 22:32

When you need someone to listen, I'll be there. When you need a hug, I'll be there. When you need someone to hold your hand, I'll be there. When you need someone to wipe your tears, guess what? I'll be there.

若你需要有人倾听你的诉说,我会在那里。 若你需要一个拥抱,我会在那里。 若你需要有人握住你的手,我会在那里。 当你眼角的泪花需要人擦去的时候,请不要怀疑? 我一直在那里。

疯狂快车手 发表于 2008-11-4 22:32

疯狂快车手 发表于 2008-11-4 22:33

疯狂快车手 发表于 2008-11-4 22:33

-Xy* 发表于 2008-11-4 22:34

原帖由 抽烟猫 于 2008-11-4 19:50 发表 http://www.cbrx.com/bbs/images/common/back.gif
好歹我当初经常帮别人代写情书好吧。

那你帮我写一份啊!

.水晶。 发表于 2008-11-4 22:34

Smile. Once you have enough to pay for life’s basics think to yourself: “I’ve won.” Happiness is contagious: find someone who is happy and stand close to them.

微笑。一旦你能满足自己的基本生活需求了,就在心里对自己说:“我赢了。”快乐是可以传染的:所以找些快乐的人,然后向他们靠拢。

若只如初见 发表于 2008-11-4 22:35

若你需要有人倾听你的诉说,我会在那里。 若你需要一个拥抱,我会在那里。 若你需要有人握住你的手,我会在那里。 当你眼角的泪花需要人擦去的时候,请不要怀疑? 我一直在那里。

翻译的还不错吧,哈哈。其实是用软件译出意思,然后再加工了一下。

谁要表白,!!知道情况的介绍下啊

君生我未生 发表于 2008-11-4 22:35

Remember what should be remembered, and forget what should be forgotten.Alter what is changeable, and accept what is mutable.

疯狂快车手 发表于 2008-11-4 22:35

页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 祈求幸福,哇卡卡。