赤壁论坛

甜蜜旅行《Story》

楼主

歌儿有点儿LP的感觉,挺喜欢主音吉他的范儿,用扩音喇叭开始很有创意。

I wanna know,it’s time to go;
我想知道,是离开的时间了;
You never ask about my feel;
你从不问我(分开)的感受;
You said to me of no  guilty about the story I don’t want to mention;
你毫无负罪感地对我说着那些我不愿意提及的故事;
Someone else said to me ,let it go and set it free;
Tell you apart ,stop memory,
有人告诉我,让你走吧给你自由吧,告诉自己你离开了就不要怀念;
The story now is over;
因为故事全部结束了;
I try myself to understand,why you leave make me sorrow;
我试着问自己,为什么你的离去让我那么悲伤;
But now I think ,I don’t need you about the story I don’t want mention;
但是我现在想,我不需要你和那些我不愿意提及的故事;
Someone else said to me ,let it go and set it free;
Tell you apart and stop memory,
有人告诉我,让他走吧给他自由吧,告诉自己离开了就不要怀念;
The story now is over;
因为故事全部结束了;

歌曲Repeat(重复部分)
A new beginning into me means I do not(need to) worry about things you always do to me ,Is get out of mine mind
一个重新的开始意味着我不需要在担心你曾经给我的一切(美好);因为那些已经走远。

评分

3M净水器代理 + 10 很给力!
浪花一朵朵 + 10 很给力!

赤壁热线微信公众号
沙发
来欣赏沫沫甜蜜旅行《Story》,很有激情。

不错的音乐,欣赏了,谢谢分享!

浪花一朵朵 发表于 2012-4-17 19:22
来欣赏沫沫甜蜜旅行《Story》,很有激情。

谢谢浪花哥。~