赤壁论坛

必须拥有你(Gotta Have You) - The Weepies

楼主

Gray, quiet and tired and mean   
苍白,安静和疲倦   
Picking at a worried seam   
尝试着浅忆不快的往事   
I try to make you mad at me over the phone   
通过电话,我想让你为我疯狂   
Red eyes and fire and signs   
哭红的眼睛,内心的火,一切的象征   
I'm taken by a nursery rhyme   
我被儿时的歌谣带走   
I want to make a ray of sunshine and never leave home   
我想乘上阳光回来,再也不离开   
No amount of coffee   
再多的咖啡   
No amount of crying   
再多的尖叫   
No amount of whiskey   
再多的威士忌   
No amount of wine   
再多的美酒   
No, no, no, no, no. Nothing else will do   
不不不不不,再多的一切也不能替代

I've gotta have you   
我必须拥有你   
我必须拥有你   
The road gets cold   
长路慢慢变冷   
There's no spring in the middle this year   
即便是六月份也感觉不到春天的气息   
I'm the new chicken clucking open hearts and ears  
我此时就像那只敞开心扉咕咕轻啼的小鸡   
Oh, such a prima donna   
哦,这样的首席女角   
Sorry for myself   
我为我自己难过   
But green, it is also summer   
即便是在绿色的夏天   
And I won't be warm till I'm lying in your arms   
也只有躺在你的双臂上才会感觉到温暖   
No amount of coffee   
再多的咖啡   
No amount of crying   
再多的尖叫   
No amount of whiskey   
再多的威士忌   
No amount of wine   
再多的美酒   
No, no, no, no, no. Nothing else will do   
不不不不不,再多的一切也不能替代   
我必须拥有你   
我必须拥有你   
I see it all through a telescope:   
我通过望远镜看到这一切   
Guitar, suitcase, and a warm coat   
吉他 衣箱还有温暖的外套   
Lying in the back of the blue boat, humming a tune   
躺在蓝色的小船上,轻轻地哼唱   
Hmmmmmmm   嗯……(此时为哼唱)

评分

马鸡跟 + 10 还真有啊
风速1 + 10 这个好听,我喜欢

赤壁热线微信公众号
沙发
轻轻暖暖的节奏,深深浅浅的低唱,让人想到阳光铺陈的咖啡馆,
浓浓的倾诉,深情化不开。你弹起吉他,我浅吟低唱,
没有咖啡,没有美酒,只有淡淡的爱情。

这个是真的喜欢,超好听

风速1 发表于 2012-5-1 18:47
这个是真的喜欢,超好听

是啊,节奏很逍遥。

霸天168 发表于 2012-5-1 18:49
是啊,节奏很逍遥。

节奏很明快

风速1 发表于 2012-5-1 18:57
节奏很明快

嗯,我今天听了一下午。

霸天168 发表于 2012-5-1 18:59
嗯,我今天听了一下午。